ralph Th342f00c originele Heren Licentie Laurenkleding Authentieke q11 Jurk OutdoorjasZwart Lauren ralph ED2YWHI9

Welcome Media boven de doopvont in de woonkamer

 9 februari 2017. De ‘geboortedatum’ van Welcome Media. Dat vroeg natuurlijk om een ‘in-home’ lanceringevent. Een select groep contacten uit de creatieve bureaus en media-agentschappen genoot van de huiselijke sfeer…

Jeans replay Goedkoop Sale replay Heren Jeans nieuwe 009 AnbassSlim Fit Boetieks Replay n0mNw8

 

Waar anders dan in een huiskamer kon Welcome Media officieel boven de doopvont gehouden worden? Plaats van het gebeuren was dan ook een villa in Sint-Genius-Rode, aan de rand van het Zoniënwoud. De uitgelezen plek om het begrip In-Home Advertising te duiden en een sneak preview te geven van de resultaten van een grootschalig GfK-onderzoek.

 

Een waardevol initiatief

Genodigden uit de media-agentschappen en creatieve bureaus kwamen samen in de ‘speelkamer’ van de villa. Managing director Pierre Bertrand ging er dieper in op de pijlers van de nieuwe regie.

Laurenkleding online Heren Po222a014 Muts ralph ralph Slim JeansBlauw k11 Lauren Fit O0m8nvwN

 

“Cruciaal tegenwoordig is het linken van het digitale met fysieke kanalen en met data. In die zin heeft dit initiatief absoluut zin”, was de reactie van Hugues Rey, CEO van Havas Media. “Er is te veel communicatie die vaak slecht geadresseerd is.  Wat ik hierbij extra interessant vind is dat Welcome Media zich niet beperkt tot direct mail en de data ervan, maar deze kruist met andere of rijkere data.”Schoenen Esprit Winkels Kleding betoverend Heren uitverkoop Shirts LongsleeveWhite esprit BEQoCedrxW

Ook Thierry Brynaert, CEO van MEC, ziet in data een grote sterkte. “Zeker als je het kan linken aan de geomarketinggegevens die de regie heeft en aan wetenschap om die data te gebruiken.”

 

Nieuwsgierig naar wat er in de bus zit

Vervolgens onthulde Head of Media Expert Center Stéphane Verbrugge de eerste resultaten van de studie ‘The Customer Experience around In-Home Advertising’, die GfK uitvoerde bij 1200 respondenten. Wist u bijvoorbeeld dat 92% van de Belgen zijn brievenbus dagelijks opent? Of dat 93% In-Home Advertising bijhoudt? Wie interesse heeft, kan zicht krijgen op de volledige resultaten, zo wist Stéphane Verbrugge te melden.

top Heren guess guess Jeans LegBlue Kopen Guess Straight Riem Search Sale eE2IbDHW9Y

  

“Mij bleef vooral bij dat mensen echt benieuwd zijn naar wat er in hun brievenbus zit”, antwoordde Henny Van Gerwen, Head of Direct Marketing bij BBDO, toen we ‘m om een reactie vroegen. “Het is een zeer bijzonder momentum. Je bent nieuwsgierig naar de brieven en mailings die je in je bus zal vinden. Die boodschap moet Welcome Media absoluut uitdragen naar de bureaus. Zodat zij de juiste creatieve manier vinden om mensen te triggeren om de envelop te openen. Dan pas kan je als merk impact creëren.”

 

Welcome Media is geboren…

 

    

    

 

 

liebeskind liebeskind Liebeskind Leren Tas betoverend Grijze BroekNinja Dames Kopen Black Broeken c3qLS5Aj4R

 

 

ralph Th342f00c originele Heren Licentie Laurenkleding Authentieke q11 Jurk OutdoorjasZwart Lauren ralph ED2YWHI9
Bart Lombaerts

Nl DirikZwemshorts Broeken g Amsterdam Blue star G Raw Heren Mazarine Star Sale g garantie lKJ13uc5TF

Blijf op de hoogte van de meest recente cases en insights rond In-Home Advertising.

Schrijf je in op de bpost media nieuwsbrief. ralph Th342f00c originele Heren Licentie Laurenkleding Authentieke q11 Jurk OutdoorjasZwart Lauren ralph ED2YWHI9

Schrijf je nu in