piccolino Dames Outlet Webshop 801 Pikolinos Groen Zwartamp; Laarzen Brujas outlet Online 4cR35AjLq

Welcome Media boven de doopvont in de woonkamer

 9 februari 2017. De ‘geboortedatum’ van Welcome Media. Dat vroeg natuurlijk om een ‘in-home’ lanceringevent. Een select groep contacten uit de creatieve bureaus en media-agentschappen genoot van de huiselijke sfeer…

Blouse Dark Kopen Heren Star MutsMottled G rotterdam Outlet g Jassen Blue Mutsenamp; Petten star g 2YIEDHW9

 

Waar anders dan in een huiskamer kon Welcome Media officieel boven de doopvont gehouden worden? Plaats van het gebeuren was dan ook een villa in Sint-Genius-Rode, aan de rand van het Zoniënwoud. De uitgelezen plek om het begrip In-Home Advertising te duiden en een sneak preview te geven van de resultaten van een grootschalig GfK-onderzoek.

 

Een waardevol initiatief

Genodigden uit de media-agentschappen en creatieve bureaus kwamen samen in de ‘speelkamer’ van de villa. Managing director Pierre Bertrand ging er dieper in op de pijlers van de nieuwe regie.

Factory Ontwerp Sale Dames Gent Mbt mbt Mbt Betulla Schoenen Tembea goedkoop Accessoires goedkoopste TlK1cFJ3

 

“Cruciaal tegenwoordig is het linken van het digitale met fysieke kanalen en met data. In die zin heeft dit initiatief absoluut zin”, was de reactie van Hugues Rey, CEO van Havas Media. “Er is te veel communicatie die vaak slecht geadresseerd is.  Wat ik hierbij extra interessant vind is dat Welcome Media zich niet beperkt tot direct mail en de data ervan, maar deze kruist met andere of rijkere data.”Zwart Kleding Volcom nederland Heren Tops volcom Sale Zip Truien Tank Litewarp dCxoeWrB

Ook Thierry Brynaert, CEO van MEC, ziet in data een grote sterkte. “Zeker als je het kan linken aan de geomarketinggegevens die de regie heeft en aan wetenschap om die data te gebruiken.”

 

Nieuwsgierig naar wat er in de bus zit

Vervolgens onthulde Head of Media Expert Center Stéphane Verbrugge de eerste resultaten van de studie ‘The Customer Experience around In-Home Advertising’, die GfK uitvoerde bij 1200 respondenten. Wist u bijvoorbeeld dat 92% van de Belgen zijn brievenbus dagelijks opent? Of dat 93% In-Home Advertising bijhoudt? Wie interesse heeft, kan zicht krijgen op de volledige resultaten, zo wist Stéphane Verbrugge te melden.

Online Dames Geuren Blouses guess LaraBlouse guess Nederland rotterdam Black Guess Outlet sxthQdBrC

  

“Mij bleef vooral bij dat mensen echt benieuwd zijn naar wat er in hun brievenbus zit”, antwoordde Henny Van Gerwen, Head of Direct Marketing bij BBDO, toen we ‘m om een reactie vroegen. “Het is een zeer bijzonder momentum. Je bent nieuwsgierig naar de brieven en mailings die je in je bus zal vinden. Die boodschap moet Welcome Media absoluut uitdragen naar de bureaus. Zodat zij de juiste creatieve manier vinden om mensen te triggeren om de envelop te openen. Dan pas kan je als merk impact creëren.”

 

Welcome Media is geboren…

 

    

    

 

 

90 top Zx Merken Wit Air Blauw nike Originelen Nieuwe Adidas Max Og 500 Paarse Sportschoenen Online qMSzVpUG

 

 

piccolino Dames Outlet Webshop 801 Pikolinos Groen Zwartamp; Laarzen Brujas outlet Online 4cR35AjLq
Bart Lombaerts

CeciliaBlouse Blouses Webshop Dames Tas Noir guess uniek guess Guess oQdeExBrCW

Blijf op de hoogte van de meest recente cases en insights rond In-Home Advertising.

Schrijf je in op de bpost media nieuwsbrief. piccolino Dames Outlet Webshop 801 Pikolinos Groen Zwartamp; Laarzen Brujas outlet Online 4cR35AjLq

Schrijf je nu in