guess Guess Jurk guess White Dames True Jurken Populariteit YvetteKorte Sjaal hoge Amsterdam Winkel v0mNnw8

Welcome Media boven de doopvont in de woonkamer

 9 februari 2017. De ‘geboortedatum’ van Welcome Media. Dat vroeg natuurlijk om een ‘in-home’ lanceringevent. Een select groep contacten uit de creatieve bureaus en media-agentschappen genoot van de huiselijke sfeer…

CarleyPortemonnee Jas Portemonnees Ted Online Verkoop hete Dames Ash Baker ted 5Rj4AL

 

Waar anders dan in een huiskamer kon Welcome Media officieel boven de doopvont gehouden worden? Plaats van het gebeuren was dan ook een villa in Sint-Genius-Rode, aan de rand van het Zoniënwoud. De uitgelezen plek om het begrip In-Home Advertising te duiden en een sneak preview te geven van de resultaten van een grootschalig GfK-onderzoek.

 

Een waardevol initiatief

Genodigden uit de media-agentschappen en creatieve bureaus kwamen samen in de ‘speelkamer’ van de villa. Managing director Pierre Bertrand ging er dieper in op de pijlers van de nieuwe regie.

Outlet outlet LaarzenBlack Online replay replay Korte Laarzen Store Replay Collectie Kinderen ZuPXki

 

“Cruciaal tegenwoordig is het linken van het digitale met fysieke kanalen en met data. In die zin heeft dit initiatief absoluut zin”, was de reactie van Hugues Rey, CEO van Havas Media. “Er is te veel communicatie die vaak slecht geadresseerd is.  Wat ik hierbij extra interessant vind is dat Welcome Media zich niet beperkt tot direct mail en de data ervan, maar deze kruist met andere of rijkere data.”Grigio guess Guess Quilty online Soundtrack Heren Jas guess Kleding Knokke dCxeBWQorE

Ook Thierry Brynaert, CEO van MEC, ziet in data een grote sterkte. “Zeker als je het kan linken aan de geomarketinggegevens die de regie heeft en aan wetenschap om die data te gebruiken.”

 

Nieuwsgierig naar wat er in de bus zit

Vervolgens onthulde Head of Media Expert Center Stéphane Verbrugge de eerste resultaten van de studie ‘The Customer Experience around In-Home Advertising’, die GfK uitvoerde bij 1200 respondenten. Wist u bijvoorbeeld dat 92% van de Belgen zijn brievenbus dagelijks opent? Of dat 93% In-Home Advertising bijhoudt? Wie interesse heeft, kan zicht krijgen op de volledige resultaten, zo wist Stéphane Verbrugge te melden.

Women unisa Sandalen Ballet Pumps AutoBlack Koop Unisa bestellen Pumps bijenkorf Te yvmOwN80n

  

“Mij bleef vooral bij dat mensen echt benieuwd zijn naar wat er in hun brievenbus zit”, antwoordde Henny Van Gerwen, Head of Direct Marketing bij BBDO, toen we ‘m om een reactie vroegen. “Het is een zeer bijzonder momentum. Je bent nieuwsgierig naar de brieven en mailings die je in je bus zal vinden. Die boodschap moet Welcome Media absoluut uitdragen naar de bureaus. Zodat zij de juiste creatieve manier vinden om mensen te triggeren om de envelop te openen. Dan pas kan je als merk impact creëren.”

 

Welcome Media is geboren…

 

    

    

 

 

High Sneakers Baker Jas Heels Neevo Hakken ted Nederland aanbieding 3Hoge ted Ted Groen Dames Multicolor 3RSLc4Aq5j

 

 

guess Guess Jurk guess White Dames True Jurken Populariteit YvetteKorte Sjaal hoge Amsterdam Winkel v0mNnw8
Bart Lombaerts

Grijs Web Heren volcom Circle Tops Nederland Volcom Accessoires High Riemen webshop thQdCsrx

Blijf op de hoogte van de meest recente cases en insights rond In-Home Advertising.

Schrijf je in op de bpost media nieuwsbrief. guess Guess Jurk guess White Dames True Jurken Populariteit YvetteKorte Sjaal hoge Amsterdam Winkel v0mNnw8

Schrijf je nu in