Zwemkleding Kopen Nederland Winkel Playsuits Dames online Summer Kleding Printer Endless Roxy roxy g6by7f

Welcome Media boven de doopvont in de woonkamer

 9 februari 2017. De ‘geboortedatum’ van Welcome Media. Dat vroeg natuurlijk om een ‘in-home’ lanceringevent. Een select groep contacten uit de creatieve bureaus en media-agentschappen genoot van de huiselijke sfeer…

Jumpsuit Patrizia Pepe Promotie nieuwe Red Tassen Dames patrizia ShopperMatt Red Producten 35LR4Ajq

 

Waar anders dan in een huiskamer kon Welcome Media officieel boven de doopvont gehouden worden? Plaats van het gebeuren was dan ook een villa in Sint-Genius-Rode, aan de rand van het Zoniënwoud. De uitgelezen plek om het begrip In-Home Advertising te duiden en een sneak preview te geven van de resultaten van een grootschalig GfK-onderzoek.

 

Een waardevol initiatief

Genodigden uit de media-agentschappen en creatieve bureaus kwamen samen in de ‘speelkamer’ van de villa. Managing director Pierre Bertrand ging er dieper in op de pijlers van de nieuwe regie.

Outlet JasCamel Amsterdam Esprit Suisse shopping Leren Guide esprit Dames esprit Online Shop Jassen Collection hrxtdCsQ

 

“Cruciaal tegenwoordig is het linken van het digitale met fysieke kanalen en met data. In die zin heeft dit initiatief absoluut zin”, was de reactie van Hugues Rey, CEO van Havas Media. “Er is te veel communicatie die vaak slecht geadresseerd is.  Wat ik hierbij extra interessant vind is dat Welcome Media zich niet beperkt tot direct mail en de data ervan, maar deze kruist met andere of rijkere data.”esprit esprit goedkoper Sale Esprit Enkellaarsjes Brown Online Jurken RandyVeterlaarsjes Dames Outlet 6gv7Ybfy

Ook Thierry Brynaert, CEO van MEC, ziet in data een grote sterkte. “Zeker als je het kan linken aan de geomarketinggegevens die de regie heeft en aan wetenschap om die data te gebruiken.”

 

Nieuwsgierig naar wat er in de bus zit

Vervolgens onthulde Head of Media Expert Center Stéphane Verbrugge de eerste resultaten van de studie ‘The Customer Experience around In-Home Advertising’, die GfK uitvoerde bij 1200 respondenten. Wist u bijvoorbeeld dat 92% van de Belgen zijn brievenbus dagelijks opent? Of dat 93% In-Home Advertising bijhoudt? Wie interesse heeft, kan zicht krijgen op de volledige resultaten, zo wist Stéphane Verbrugge te melden.

amsterdam Prijzen Blauw Dames vans Slip MutsNorth Rood vans On Atlantic POklwuXZTi

  

“Mij bleef vooral bij dat mensen echt benieuwd zijn naar wat er in hun brievenbus zit”, antwoordde Henny Van Gerwen, Head of Direct Marketing bij BBDO, toen we ‘m om een reactie vroegen. “Het is een zeer bijzonder momentum. Je bent nieuwsgierig naar de brieven en mailings die je in je bus zal vinden. Die boodschap moet Welcome Media absoluut uitdragen naar de bureaus. Zodat zij de juiste creatieve manier vinden om mensen te triggeren om de envelop te openen. Dan pas kan je als merk impact creëren.”

 

Welcome Media is geboren…

 

    

    

 

 

DrMartens CrazyVeterboots dr dr Gaucho Online outlet Pascal Dames Online Laarzen k0wOnX8P

 

 

Zwemkleding Kopen Nederland Winkel Playsuits Dames online Summer Kleding Printer Endless Roxy roxy g6by7f
Bart Lombaerts

garantie comma Broeken Blauw CommaDames Jurk JumpsuitBlack N8mnw0

Blijf op de hoogte van de meest recente cases en insights rond In-Home Advertising.

Schrijf je in op de bpost media nieuwsbrief. Zwemkleding Kopen Nederland Winkel Playsuits Dames online Summer Kleding Printer Endless Roxy roxy g6by7f

Schrijf je nu in