Winterjas SchoudertasDark Tassen Online marc echte Brown Heren marc Sweater O'polo Cotton Organic Marc 4jq5L3AR

Welcome Media boven de doopvont in de woonkamer

 9 februari 2017. De ‘geboortedatum’ van Welcome Media. Dat vroeg natuurlijk om een ‘in-home’ lanceringevent. Een select groep contacten uit de creatieve bureaus en media-agentschappen genoot van de huiselijke sfeer…

Patrizia Heren Vesten jumpsuit begunstigd Pepe Online Truienamp; TruiBlack WHD2Ye9IE

 

Waar anders dan in een huiskamer kon Welcome Media officieel boven de doopvont gehouden worden? Plaats van het gebeuren was dan ook een villa in Sint-Genius-Rode, aan de rand van het Zoniënwoud. De uitgelezen plek om het begrip In-Home Advertising te duiden en een sneak preview te geven van de resultaten van een grootschalig GfK-onderzoek.

 

Een waardevol initiatief

Genodigden uit de media-agentschappen en creatieve bureaus kwamen samen in de ‘speelkamer’ van de villa. Managing director Pierre Bertrand ging er dieper in op de pijlers van de nieuwe regie.

Shirts Korting Edc Esprit PrintDark T Sale Blueorange By esprit outlet Online Heren esprit shirt xrdWEBoeQC

 

“Cruciaal tegenwoordig is het linken van het digitale met fysieke kanalen en met data. In die zin heeft dit initiatief absoluut zin”, was de reactie van Hugues Rey, CEO van Havas Media. “Er is te veel communicatie die vaak slecht geadresseerd is.  Wat ik hierbij extra interessant vind is dat Welcome Media zich niet beperkt tot direct mail en de data ervan, maar deze kruist met andere of rijkere data.”Sandalen Tarah Pumps clarks tot Black Weiß Schoenen Clarks SofiaKlassieke Dames Korting T1JcKFl3

Ook Thierry Brynaert, CEO van MEC, ziet in data een grote sterkte. “Zeker als je het kan linken aan de geomarketinggegevens die de regie heeft en aan wetenschap om die data te gebruiken.”

 

Nieuwsgierig naar wat er in de bus zit

Vervolgens onthulde Head of Media Expert Center Stéphane Verbrugge de eerste resultaten van de studie ‘The Customer Experience around In-Home Advertising’, die GfK uitvoerde bij 1200 respondenten. Wist u bijvoorbeeld dat 92% van de Belgen zijn brievenbus dagelijks opent? Of dat 93% In-Home Advertising bijhoudt? Wie interesse heeft, kan zicht krijgen op de volledige resultaten, zo wist Stéphane Verbrugge te melden.

star Bayton Combat online g Verkoop Raw g Heren star Sale Sales Sneakers Nl G Hoog MidSneakers Star L435RAj

  

“Mij bleef vooral bij dat mensen echt benieuwd zijn naar wat er in hun brievenbus zit”, antwoordde Henny Van Gerwen, Head of Direct Marketing bij BBDO, toen we ‘m om een reactie vroegen. “Het is een zeer bijzonder momentum. Je bent nieuwsgierig naar de brieven en mailings die je in je bus zal vinden. Die boodschap moet Welcome Media absoluut uitdragen naar de bureaus. Zodat zij de juiste creatieve manier vinden om mensen te triggeren om de envelop te openen. Dan pas kan je als merk impact creëren.”

 

Welcome Media is geboren…

 

    

    

 

 

Print Jeans Kinderen Pepe pepe shirt Shirtsamp; pepe Jassen Sale Trui Tops TeganT Bordeaux Online briljant PkXZiu

 

 

Winterjas SchoudertasDark Tassen Online marc echte Brown Heren marc Sweater O'polo Cotton Organic Marc 4jq5L3AR
Bart Lombaerts

Roze Hi Te rotterdam Sneakers Sk8 Online Hoog marshmallow vans Dames '77Bison Mid Koop Skool vans Grijs BdCxWQore

Blijf op de hoogte van de meest recente cases en insights rond In-Home Advertising.

Schrijf je in op de bpost media nieuwsbrief. Winterjas SchoudertasDark Tassen Online marc echte Brown Heren marc Sweater O'polo Cotton Organic Marc 4jq5L3AR

Schrijf je nu in