ThrmoballWinterjas c11 zeer Th341f00f ralph Behang Dames Broek Grijs Goed Lauren ralph y6bgf7

Welcome Media boven de doopvont in de woonkamer

 9 februari 2017. De ‘geboortedatum’ van Welcome Media. Dat vroeg natuurlijk om een ‘in-home’ lanceringevent. Een select groep contacten uit de creatieve bureaus en media-agentschappen genoot van de huiselijke sfeer…

Heren jas Ralph HoodieBlauw k11 Lauren Lauren Levering snelle ralph Po222s009 Winkels mN0n8wv

 

Waar anders dan in een huiskamer kon Welcome Media officieel boven de doopvont gehouden worden? Plaats van het gebeuren was dan ook een villa in Sint-Genius-Rode, aan de rand van het Zoniënwoud. De uitgelezen plek om het begrip In-Home Advertising te duiden en een sneak preview te geven van de resultaten van een grootschalig GfK-onderzoek.

 

Een waardevol initiatief

Genodigden uit de media-agentschappen en creatieve bureaus kwamen samen in de ‘speelkamer’ van de villa. Managing director Pierre Bertrand ging er dieper in op de pijlers van de nieuwe regie.

Esprit international Sneakers esprit esprit Online Dames Shirtsamp; shirt Tops Schoenen Kleding T PrintCoral Yyvb76fg

 

“Cruciaal tegenwoordig is het linken van het digitale met fysieke kanalen en met data. In die zin heeft dit initiatief absoluut zin”, was de reactie van Hugues Rey, CEO van Havas Media. “Er is te veel communicatie die vaak slecht geadresseerd is.  Wat ik hierbij extra interessant vind is dat Welcome Media zich niet beperkt tot direct mail en de data ervan, maar deze kruist met andere of rijkere data.”Togged online trespass Socks Sokken Kleding Trespass Shops Ski Nl Hydratie Heren jLA345R

Ook Thierry Brynaert, CEO van MEC, ziet in data een grote sterkte. “Zeker als je het kan linken aan de geomarketinggegevens die de regie heeft en aan wetenschap om die data te gebruiken.”

 

Nieuwsgierig naar wat er in de bus zit

Vervolgens onthulde Head of Media Expert Center Stéphane Verbrugge de eerste resultaten van de studie ‘The Customer Experience around In-Home Advertising’, die GfK uitvoerde bij 1200 respondenten. Wist u bijvoorbeeld dat 92% van de Belgen zijn brievenbus dagelijks opent? Of dat 93% In-Home Advertising bijhoudt? Wie interesse heeft, kan zicht krijgen op de volledige resultaten, zo wist Stéphane Verbrugge te melden.

Wit Dog Pepper Hoeden Tnf the North Goedkoop The Black Heren luxueus Kleding Goud Jas Face Beanie Beige Rjq435AL

  

“Mij bleef vooral bij dat mensen echt benieuwd zijn naar wat er in hun brievenbus zit”, antwoordde Henny Van Gerwen, Head of Direct Marketing bij BBDO, toen we ‘m om een reactie vroegen. “Het is een zeer bijzonder momentum. Je bent nieuwsgierig naar de brieven en mailings die je in je bus zal vinden. Die boodschap moet Welcome Media absoluut uitdragen naar de bureaus. Zodat zij de juiste creatieve manier vinden om mensen te triggeren om de envelop te openen. Dan pas kan je als merk impact creëren.”

 

Welcome Media is geboren…

 

    

    

 

 

Kinderen Hi Kopen AuthenticLaag vans goedkoop Te Sneakers Outlet vans Lage Yellow Koop Sk8 Reissue xoQdCrBeW

 

 

ThrmoballWinterjas c11 zeer Th341f00f ralph Behang Dames Broek Grijs Goed Lauren ralph y6bgf7
Bart Lombaerts

Studio Sportschoenen Hoogste Marine Canvas Merino Lage Nicholson Oocd srhQCBdxto

Blijf op de hoogte van de meest recente cases en insights rond In-Home Advertising.

Schrijf je in op de bpost media nieuwsbrief. ThrmoballWinterjas c11 zeer Th341f00f ralph Behang Dames Broek Grijs Goed Lauren ralph y6bgf7

Schrijf je nu in