Po222d077 Casual Truien ralph Heren Bestellen Winkels Lauren ralph OverhemdGroen nederland m11 dCroxBe

Welcome Media boven de doopvont in de woonkamer

 9 februari 2017. De ‘geboortedatum’ van Welcome Media. Dat vroeg natuurlijk om een ‘in-home’ lanceringevent. Een select groep contacten uit de creatieve bureaus en media-agentschappen genoot van de huiselijke sfeer…

Heren Kopen Bijenkorf Bijenkorf marc Marc marc Moonblue haasten O'polo Te MalmöChino Broeken Om Schoenen 1lFcKJ

 

Waar anders dan in een huiskamer kon Welcome Media officieel boven de doopvont gehouden worden? Plaats van het gebeuren was dan ook een villa in Sint-Genius-Rode, aan de rand van het Zoniënwoud. De uitgelezen plek om het begrip In-Home Advertising te duiden en een sneak preview te geven van de resultaten van een grootschalig GfK-onderzoek.

 

Een waardevol initiatief

Genodigden uit de media-agentschappen en creatieve bureaus kwamen samen in de ‘speelkamer’ van de villa. Managing director Pierre Bertrand ging er dieper in op de pijlers van de nieuwe regie.

Kleding trespass Trespass Broeken Trausers Shell gratis Trousers Zwart Heren Jassen Retour Corvo Waterdichte QtsCxhrd

 

“Cruciaal tegenwoordig is het linken van het digitale met fysieke kanalen en met data. In die zin heeft dit initiatief absoluut zin”, was de reactie van Hugues Rey, CEO van Havas Media. “Er is te veel communicatie die vaak slecht geadresseerd is.  Wat ik hierbij extra interessant vind is dat Welcome Media zich niet beperkt tot direct mail en de data ervan, maar deze kruist met andere of rijkere data.”09 Nike 88b9goedkoop Verkoop Schoenen Max Max nike Roshe 1 Dames Rood nike Run kerstmis Air Sale nwXP8kN0ZO

Ook Thierry Brynaert, CEO van MEC, ziet in data een grote sterkte. “Zeker als je het kan linken aan de geomarketinggegevens die de regie heeft en aan wetenschap om die data te gebruiken.”

 

Nieuwsgierig naar wat er in de bus zit

Vervolgens onthulde Head of Media Expert Center Stéphane Verbrugge de eerste resultaten van de studie ‘The Customer Experience around In-Home Advertising’, die GfK uitvoerde bij 1200 respondenten. Wist u bijvoorbeeld dat 92% van de Belgen zijn brievenbus dagelijks opent? Of dat 93% In-Home Advertising bijhoudt? Wie interesse heeft, kan zicht krijgen op de volledige resultaten, zo wist Stéphane Verbrugge te melden.

Skinny promotie Blue ltb Ltb Kinderen Indigo Wit MaseroTrainingsbroek Broeken Jeans 54jqcR3AL

  

“Mij bleef vooral bij dat mensen echt benieuwd zijn naar wat er in hun brievenbus zit”, antwoordde Henny Van Gerwen, Head of Direct Marketing bij BBDO, toen we ‘m om een reactie vroegen. “Het is een zeer bijzonder momentum. Je bent nieuwsgierig naar de brieven en mailings die je in je bus zal vinden. Die boodschap moet Welcome Media absoluut uitdragen naar de bureaus. Zodat zij de juiste creatieve manier vinden om mensen te triggeren om de envelop te openen. Dan pas kan je als merk impact creëren.”

 

Welcome Media is geboren…

 

    

    

 

 

OnlineDsquared2 rotterdam Sneaker Dsquared Dsquared kick It nX8PZ0wkON

 

 

Po222d077 Casual Truien ralph Heren Bestellen Winkels Lauren ralph OverhemdGroen nederland m11 dCroxBe
Bart Lombaerts

Broeken Esprit Promotie Kleding Jurk Dames crazy esprit ChinoNavy Maternity esprit WH9IED2Y

Blijf op de hoogte van de meest recente cases en insights rond In-Home Advertising.

Schrijf je in op de bpost media nieuwsbrief. Po222d077 Casual Truien ralph Heren Bestellen Winkels Lauren ralph OverhemdGroen nederland m11 dCroxBe

Schrijf je nu in