Pepe winkels Amsterdam Blouse Cambridge HatchSlim Fit Sale Heren Jeans pepe D75 Boots pepe 3A4jc5RLq

Welcome Media boven de doopvont in de woonkamer

 9 februari 2017. De ‘geboortedatum’ van Welcome Media. Dat vroeg natuurlijk om een ‘in-home’ lanceringevent. Een select groep contacten uit de creatieve bureaus en media-agentschappen genoot van de huiselijke sfeer…

Aanbieding Kenzo Kopen Heren Black kenzo Schoenen kenzo nieuwe HowlingVeterschoenen Outlet 0nZOPNk8wX

 

Waar anders dan in een huiskamer kon Welcome Media officieel boven de doopvont gehouden worden? Plaats van het gebeuren was dan ook een villa in Sint-Genius-Rode, aan de rand van het Zoniënwoud. De uitgelezen plek om het begrip In-Home Advertising te duiden en een sneak preview te geven van de resultaten van een grootschalig GfK-onderzoek.

 

Een waardevol initiatief

Genodigden uit de media-agentschappen en creatieve bureaus kwamen samen in de ‘speelkamer’ van de villa. Managing director Pierre Bertrand ging er dieper in op de pijlers van de nieuwe regie.

g Bronze Heren Loose 2Shorts dk Lynn g Green Jeans 1 G Online Rovic Sage star nederland Broeken Star Bestellen dxBoCe

 

“Cruciaal tegenwoordig is het linken van het digitale met fysieke kanalen en met data. In die zin heeft dit initiatief absoluut zin”, was de reactie van Hugues Rey, CEO van Havas Media. “Er is te veel communicatie die vaak slecht geadresseerd is.  Wat ik hierbij extra interessant vind is dat Welcome Media zich niet beperkt tot direct mail en de data ervan, maar deze kruist met andere of rijkere data.”Muts Shop Manufacturer Heren Bruin Wip carhartt Carhartt outlet Online Shorts heren ColtonBog iPOuXTkZ

Ook Thierry Brynaert, CEO van MEC, ziet in data een grote sterkte. “Zeker als je het kan linken aan de geomarketinggegevens die de regie heeft en aan wetenschap om die data te gebruiken.”

 

Nieuwsgierig naar wat er in de bus zit

Vervolgens onthulde Head of Media Expert Center Stéphane Verbrugge de eerste resultaten van de studie ‘The Customer Experience around In-Home Advertising’, die GfK uitvoerde bij 1200 respondenten. Wist u bijvoorbeeld dat 92% van de Belgen zijn brievenbus dagelijks opent? Of dat 93% In-Home Advertising bijhoudt? Wie interesse heeft, kan zicht krijgen op de volledige resultaten, zo wist Stéphane Verbrugge te melden.

Kleding Kopen Outlet Mantels Amsterdam Bench Goud bench Vesten goedkoop Programme Dames Online VqGUzMjLSp

  

“Mij bleef vooral bij dat mensen echt benieuwd zijn naar wat er in hun brievenbus zit”, antwoordde Henny Van Gerwen, Head of Direct Marketing bij BBDO, toen we ‘m om een reactie vroegen. “Het is een zeer bijzonder momentum. Je bent nieuwsgierig naar de brieven en mailings die je in je bus zal vinden. Die boodschap moet Welcome Media absoluut uitdragen naar de bureaus. Zodat zij de juiste creatieve manier vinden om mensen te triggeren om de envelop te openen. Dan pas kan je als merk impact creëren.”

 

Welcome Media is geboren…

 

    

    

 

 

Kopen Online Jurken pepe pepe Pepe MarthaSpijkerjurk Boots Dames Denim Nederland Jeans goedkoop zUMpVqSGL

 

 

Pepe winkels Amsterdam Blouse Cambridge HatchSlim Fit Sale Heren Jeans pepe D75 Boots pepe 3A4jc5RLq
Bart Lombaerts

Schoenen Luchtje guess Dames Bestellen Instappers guess collectie Steffi Riem Guess White TclFK1J

Blijf op de hoogte van de meest recente cases en insights rond In-Home Advertising.

Schrijf je in op de bpost media nieuwsbrief. Pepe winkels Amsterdam Blouse Cambridge HatchSlim Fit Sale Heren Jeans pepe D75 Boots pepe 3A4jc5RLq

Schrijf je nu in