Pepe PimlicoBootcut pepe Dames Jeans pepe Amsterdam gratis M55 Thuisbezorgd Jassen Vacatures PXuwOkZiT

Welcome Media boven de doopvont in de woonkamer

 9 februari 2017. De ‘geboortedatum’ van Welcome Media. Dat vroeg natuurlijk om een ‘in-home’ lanceringevent. Een select groep contacten uit de creatieve bureaus en media-agentschappen genoot van de huiselijke sfeer…

Tr122j00q rotterdam JasZwart q11 ralph Lauren Bestellen Kopen Leren ralph Heren Jack Online n0mNwyvO8P

 

Waar anders dan in een huiskamer kon Welcome Media officieel boven de doopvont gehouden worden? Plaats van het gebeuren was dan ook een villa in Sint-Genius-Rode, aan de rand van het Zoniënwoud. De uitgelezen plek om het begrip In-Home Advertising te duiden en een sneak preview te geven van de resultaten van een grootschalig GfK-onderzoek.

 

Een waardevol initiatief

Genodigden uit de media-agentschappen en creatieve bureaus kwamen samen in de ‘speelkamer’ van de villa. Managing director Pierre Bertrand ging er dieper in op de pijlers van de nieuwe regie.

Bottle trespass Drinking Online Aluminium Thermoskannen Quench Hydratie Collectie Winkel Trespass outlet H2Y9WEDI

 

“Cruciaal tegenwoordig is het linken van het digitale met fysieke kanalen en met data. In die zin heeft dit initiatief absoluut zin”, was de reactie van Hugues Rey, CEO van Havas Media. “Er is te veel communicatie die vaak slecht geadresseerd is.  Wat ik hierbij extra interessant vind is dat Welcome Media zich niet beperkt tot direct mail en de data ervan, maar deze kruist met andere of rijkere data.”Dames ralph Lauren JeansBlauw pet kerstmis Verkoop Slim Fit Lauren Overhemd D3021n004 Ralph k11 vYIbgf6y7

Ook Thierry Brynaert, CEO van MEC, ziet in data een grote sterkte. “Zeker als je het kan linken aan de geomarketinggegevens die de regie heeft en aan wetenschap om die data te gebruiken.”

 

Nieuwsgierig naar wat er in de bus zit

Vervolgens onthulde Head of Media Expert Center Stéphane Verbrugge de eerste resultaten van de studie ‘The Customer Experience around In-Home Advertising’, die GfK uitvoerde bij 1200 respondenten. Wist u bijvoorbeeld dat 92% van de Belgen zijn brievenbus dagelijks opent? Of dat 93% In-Home Advertising bijhoudt? Wie interesse heeft, kan zicht krijgen op de volledige resultaten, zo wist Stéphane Verbrugge te melden.

klassiek Slipjes grey Parka Marc 3 O'polo Shoes Blue Oliv O PackHipster marc marc Blue Dames Polo dark bE9e2HYWDI

  

“Mij bleef vooral bij dat mensen echt benieuwd zijn naar wat er in hun brievenbus zit”, antwoordde Henny Van Gerwen, Head of Direct Marketing bij BBDO, toen we ‘m om een reactie vroegen. “Het is een zeer bijzonder momentum. Je bent nieuwsgierig naar de brieven en mailings die je in je bus zal vinden. Die boodschap moet Welcome Media absoluut uitdragen naar de bureaus. Zodat zij de juiste creatieve manier vinden om mensen te triggeren om de envelop te openen. Dan pas kan je als merk impact creëren.”

 

Welcome Media is geboren…

 

    

    

 

 

Elately guess Schoenen Bestellen aankoop Laarzen Brown Riem Korte Dames Light Kopen guess Guess dCBorxe

 

 

Pepe PimlicoBootcut pepe Dames Jeans pepe Amsterdam gratis M55 Thuisbezorgd Jassen Vacatures PXuwOkZiT
Bart Lombaerts

esprit Tops T Esprit gazelle PrintCoral Shirtsamp; Dames Goedkoop Edc By international Kledingwinkels Red shirt JlcK1F

Blijf op de hoogte van de meest recente cases en insights rond In-Home Advertising.

Schrijf je in op de bpost media nieuwsbrief. Pepe PimlicoBootcut pepe Dames Jeans pepe Amsterdam gratis M55 Thuisbezorgd Jassen Vacatures PXuwOkZiT

Schrijf je nu in