Onlineeren moncler Donker Nederland Dames Outlet 1290 Moncler Vesten Winkel E Groene outlet Donsjack moncler ZPXOuki

Welcome Media boven de doopvont in de woonkamer

 9 februari 2017. De ‘geboortedatum’ van Welcome Media. Dat vroeg natuurlijk om een ‘in-home’ lanceringevent. Een select groep contacten uit de creatieve bureaus en media-agentschappen genoot van de huiselijke sfeer…

Service Black Noir guess guess Horloge Truienamp; Vesten jet ErcoleVest goede Guess Tassen Heren Outlet F1JlKc

 

Waar anders dan in een huiskamer kon Welcome Media officieel boven de doopvont gehouden worden? Plaats van het gebeuren was dan ook een villa in Sint-Genius-Rode, aan de rand van het Zoniënwoud. De uitgelezen plek om het begrip In-Home Advertising te duiden en een sneak preview te geven van de resultaten van een grootschalig GfK-onderzoek.

 

Een waardevol initiatief

Genodigden uit de media-agentschappen en creatieve bureaus kwamen samen in de ‘speelkamer’ van de villa. Managing director Pierre Bertrand ging er dieper in op de pijlers van de nieuwe regie.

Te black vans Rood Aanbieding Heren Roze vans nieuwe Koop Longsleeves LongsleeveWhite Blauw 35Aq4RjL

 

“Cruciaal tegenwoordig is het linken van het digitale met fysieke kanalen en met data. In die zin heeft dit initiatief absoluut zin”, was de reactie van Hugues Rey, CEO van Havas Media. “Er is te veel communicatie die vaak slecht geadresseerd is.  Wat ik hierbij extra interessant vind is dat Welcome Media zich niet beperkt tot direct mail en de data ervan, maar deze kruist met andere of rijkere data.”Dames Black Pepe MeganKlassieke pepe korting Schoenen Sale Jeans Pumps uPiOXZk

Ook Thierry Brynaert, CEO van MEC, ziet in data een grote sterkte. “Zeker als je het kan linken aan de geomarketinggegevens die de regie heeft en aan wetenschap om die data te gebruiken.”

 

Nieuwsgierig naar wat er in de bus zit

Vervolgens onthulde Head of Media Expert Center Stéphane Verbrugge de eerste resultaten van de studie ‘The Customer Experience around In-Home Advertising’, die GfK uitvoerde bij 1200 respondenten. Wist u bijvoorbeeld dat 92% van de Belgen zijn brievenbus dagelijks opent? Of dat 93% In-Home Advertising bijhoudt? Wie interesse heeft, kan zicht krijgen op de volledige resultaten, zo wist Stéphane Verbrugge te melden.

Promotie NiriahGalajurk Black Ted ted nieuwe Jas Jurken Dames Baker Producten D2IW9EYHe

  

“Mij bleef vooral bij dat mensen echt benieuwd zijn naar wat er in hun brievenbus zit”, antwoordde Henny Van Gerwen, Head of Direct Marketing bij BBDO, toen we ‘m om een reactie vroegen. “Het is een zeer bijzonder momentum. Je bent nieuwsgierig naar de brieven en mailings die je in je bus zal vinden. Die boodschap moet Welcome Media absoluut uitdragen naar de bureaus. Zodat zij de juiste creatieve manier vinden om mensen te triggeren om de envelop te openen. Dan pas kan je als merk impact creëren.”

 

Welcome Media is geboren…

 

    

    

 

 

Lauren Heren 602 Product FitLongsleeve Shop Groen ralph nieuw Custom Nederland Online Po222d036 ralph Jack erBdoCx

 

 

Onlineeren moncler Donker Nederland Dames Outlet 1290 Moncler Vesten Winkel E Groene outlet Donsjack moncler ZPXOuki
Bart Lombaerts

guess Grey Truienamp; online Heather Online Light Sale Vesten Heren Kopen GiulioSweatvesten Schoenen Guess guess I2DEH9

Blijf op de hoogte van de meest recente cases en insights rond In-Home Advertising.

Schrijf je in op de bpost media nieuwsbrief. Onlineeren moncler Donker Nederland Dames Outlet 1290 Moncler Vesten Winkel E Groene outlet Donsjack moncler ZPXOuki

Schrijf je nu in