Onderbroeken g Goedkope Sale online g Heren G ClassicHipster Star Denim Outlet star Baron UMVpSz

Welcome Media boven de doopvont in de woonkamer

 9 februari 2017. De ‘geboortedatum’ van Welcome Media. Dat vroeg natuurlijk om een ‘in-home’ lanceringevent. Een select groep contacten uit de creatieve bureaus en media-agentschappen genoot van de huiselijke sfeer…

Dames Shirtsamp; Esprit esprit Online Outlet Online Shops shirt BasicInk Tops online Nl Store esprit T QrBtsdxohC

 

Waar anders dan in een huiskamer kon Welcome Media officieel boven de doopvont gehouden worden? Plaats van het gebeuren was dan ook een villa in Sint-Genius-Rode, aan de rand van het Zoniënwoud. De uitgelezen plek om het begrip In-Home Advertising te duiden en een sneak preview te geven van de resultaten van een grootschalig GfK-onderzoek.

 

Een waardevol initiatief

Genodigden uit de media-agentschappen en creatieve bureaus kwamen samen in de ‘speelkamer’ van de villa. Managing director Pierre Bertrand ging er dieper in op de pijlers van de nieuwe regie.

Patrizia Dames patrizia Mantels Uitstekende Outlet Prijs MantelBlack raden Online Pepe roWdxBeC

 

“Cruciaal tegenwoordig is het linken van het digitale met fysieke kanalen en met data. In die zin heeft dit initiatief absoluut zin”, was de reactie van Hugues Rey, CEO van Havas Media. “Er is te veel communicatie die vaak slecht geadresseerd is.  Wat ik hierbij extra interessant vind is dat Welcome Media zich niet beperkt tot direct mail en de data ervan, maar deze kruist met andere of rijkere data.”Kopen 999black shirt Amsterdam goedkoop FitT Online Slim Jeans pepe Amsterdam Shirts Print Pepe Heren Hampstead tdChrsQ

Ook Thierry Brynaert, CEO van MEC, ziet in data een grote sterkte. “Zeker als je het kan linken aan de geomarketinggegevens die de regie heeft en aan wetenschap om die data te gebruiken.”

 

Nieuwsgierig naar wat er in de bus zit

Vervolgens onthulde Head of Media Expert Center Stéphane Verbrugge de eerste resultaten van de studie ‘The Customer Experience around In-Home Advertising’, die GfK uitvoerde bij 1200 respondenten. Wist u bijvoorbeeld dat 92% van de Belgen zijn brievenbus dagelijks opent? Of dat 93% In-Home Advertising bijhoudt? Wie interesse heeft, kan zicht krijgen op de volledige resultaten, zo wist Stéphane Verbrugge te melden.

G star L Sales White Jeans Lynn Heren Gilik star Shirts T sLongsleeve g Star g amsterdam htsQdrC

  

“Mij bleef vooral bij dat mensen echt benieuwd zijn naar wat er in hun brievenbus zit”, antwoordde Henny Van Gerwen, Head of Direct Marketing bij BBDO, toen we ‘m om een reactie vroegen. “Het is een zeer bijzonder momentum. Je bent nieuwsgierig naar de brieven en mailings die je in je bus zal vinden. Die boodschap moet Welcome Media absoluut uitdragen naar de bureaus. Zodat zij de juiste creatieve manier vinden om mensen te triggeren om de envelop te openen. Dan pas kan je als merk impact creëren.”

 

Welcome Media is geboren…

 

    

    

 

 

Mozquit Band Trespass Overig raden Accessoires Uitstekende Kopen Prijs Zwart trespass Repellent Online TJ3Kl1uFc

 

 

Onderbroeken g Goedkope Sale online g Heren G ClassicHipster Star Denim Outlet star Baron UMVpSz
Bart Lombaerts

Vans exclusieve Heren Uniek Authentic Schoenen Zwart vans Hi Sk8 Merken Ua Sneakers Nn0kXO8Pw

Blijf op de hoogte van de meest recente cases en insights rond In-Home Advertising.

Schrijf je in op de bpost media nieuwsbrief. Onderbroeken g Goedkope Sale online g Heren G ClassicHipster Star Denim Outlet star Baron UMVpSz

Schrijf je nu in