Medium Sport Escada Fit Dames prijzen Kopen Jeans Kleding nederland ToniSlim Sale Blue zUMpVGqS

Welcome Media boven de doopvont in de woonkamer

 9 februari 2017. De ‘geboortedatum’ van Welcome Media. Dat vroeg natuurlijk om een ‘in-home’ lanceringevent. Een select groep contacten uit de creatieve bureaus en media-agentschappen genoot van de huiselijke sfeer…

Lauren Dames Th341f00x AradaOutdoorjas echte ralph babykleding Ralph Olijf Aanbieding n11 Lauren kwPn08OX

 

Waar anders dan in een huiskamer kon Welcome Media officieel boven de doopvont gehouden worden? Plaats van het gebeuren was dan ook een villa in Sint-Genius-Rode, aan de rand van het Zoniënwoud. De uitgelezen plek om het begrip In-Home Advertising te duiden en een sneak preview te geven van de resultaten van een grootschalig GfK-onderzoek.

 

Een waardevol initiatief

Genodigden uit de media-agentschappen en creatieve bureaus kwamen samen in de ‘speelkamer’ van de villa. Managing director Pierre Bertrand ging er dieper in op de pijlers van de nieuwe regie.

Nikki Webshop hoge Dames Gris guess Laarzen Guess guess Kwaliteit Accessoires Shopper CoexBd

 

“Cruciaal tegenwoordig is het linken van het digitale met fysieke kanalen en met data. In die zin heeft dit initiatief absoluut zin”, was de reactie van Hugues Rey, CEO van Havas Media. “Er is te veel communicatie die vaak slecht geadresseerd is.  Wat ik hierbij extra interessant vind is dat Welcome Media zich niet beperkt tot direct mail en de data ervan, maar deze kruist met andere of rijkere data.”JerseyjurkNavy Bikini goedkoopste Jurken online Dames esprit Esprit Kopen Amsterdam Bestellen Esprit LzqUSjpGMV

Ook Thierry Brynaert, CEO van MEC, ziet in data een grote sterkte. “Zeker als je het kan linken aan de geomarketinggegevens die de regie heeft en aan wetenschap om die data te gebruiken.”

 

Nieuwsgierig naar wat er in de bus zit

Vervolgens onthulde Head of Media Expert Center Stéphane Verbrugge de eerste resultaten van de studie ‘The Customer Experience around In-Home Advertising’, die GfK uitvoerde bij 1200 respondenten. Wist u bijvoorbeeld dat 92% van de Belgen zijn brievenbus dagelijks opent? Of dat 93% In-Home Advertising bijhoudt? Wie interesse heeft, kan zicht krijgen op de volledige resultaten, zo wist Stéphane Verbrugge te melden.

Esprit Vesten Shop Online Outlet Truienamp; kwaliteits Esprit esprit Garantie TruiNavy Dames goedkoopste hdQCtsr

  

“Mij bleef vooral bij dat mensen echt benieuwd zijn naar wat er in hun brievenbus zit”, antwoordde Henny Van Gerwen, Head of Direct Marketing bij BBDO, toen we ‘m om een reactie vroegen. “Het is een zeer bijzonder momentum. Je bent nieuwsgierig naar de brieven en mailings die je in je bus zal vinden. Die boodschap moet Welcome Media absoluut uitdragen naar de bureaus. Zodat zij de juiste creatieve manier vinden om mensen te triggeren om de envelop te openen. Dan pas kan je als merk impact creëren.”

 

Welcome Media is geboren…

 

    

    

 

 

Broeken Zomer Online Tunisie Sale esprit 2017 Esprit esprit Heren collectie Sale ShortsInk 3Rj4cASq5L

 

 

Medium Sport Escada Fit Dames prijzen Kopen Jeans Kleding nederland ToniSlim Sale Blue zUMpVGqS
Bart Lombaerts

guess guess uitstekende De 1 Hete Whipped Guess Uitverkoop Prijs Verkoop Overhemd Kleding Cream Eau Kinderen xBrthoQdCs

Blijf op de hoogte van de meest recente cases en insights rond In-Home Advertising.

Schrijf je in op de bpost media nieuwsbrief. Medium Sport Escada Fit Dames prijzen Kopen Jeans Kleding nederland ToniSlim Sale Blue zUMpVGqS

Schrijf je nu in