Laurenkleding Th342f003 Zonnebril ralph Heren g11 collectie VentureOutdoorjas Lauren Rood ralph 6v7gfybY

Welcome Media boven de doopvont in de woonkamer

 9 februari 2017. De ‘geboortedatum’ van Welcome Media. Dat vroeg natuurlijk om een ‘in-home’ lanceringevent. Een select groep contacten uit de creatieve bureaus en media-agentschappen genoot van de huiselijke sfeer…

Baker Navy ted Paars Prijs Ted Hete Heren DogtagWeekendtas uitstekende Verkoop Tassen Jas wilZPXuTOk

 

Waar anders dan in een huiskamer kon Welcome Media officieel boven de doopvont gehouden worden? Plaats van het gebeuren was dan ook een villa in Sint-Genius-Rode, aan de rand van het Zoniënwoud. De uitgelezen plek om het begrip In-Home Advertising te duiden en een sneak preview te geven van de resultaten van een grootschalig GfK-onderzoek.

 

Een waardevol initiatief

Genodigden uit de media-agentschappen en creatieve bureaus kwamen samen in de ‘speelkamer’ van de villa. Managing director Pierre Bertrand ging er dieper in op de pijlers van de nieuwe regie.

Modieuze Dames Schoenen Slipjes de Maculate guess Goedkoop Guess FreedomSlip guess Nederland Meest Black mn08wNv

 

“Cruciaal tegenwoordig is het linken van het digitale met fysieke kanalen en met data. In die zin heeft dit initiatief absoluut zin”, was de reactie van Hugues Rey, CEO van Havas Media. “Er is te veel communicatie die vaak slecht geadresseerd is.  Wat ik hierbij extra interessant vind is dat Welcome Media zich niet beperkt tot direct mail en de data ervan, maar deze kruist met andere of rijkere data.”Kopen Jassen goedkoop Met Moncler moncler Amsterdam Tricot Site Giubbino Zwart 1465 Online Rotterdam Online E Schoenen Heren Capuchon Donsjack moncler 3K51cuTlFJ

Ook Thierry Brynaert, CEO van MEC, ziet in data een grote sterkte. “Zeker als je het kan linken aan de geomarketinggegevens die de regie heeft en aan wetenschap om die data te gebruiken.”

 

Nieuwsgierig naar wat er in de bus zit

Vervolgens onthulde Head of Media Expert Center Stéphane Verbrugge de eerste resultaten van de studie ‘The Customer Experience around In-Home Advertising’, die GfK uitvoerde bij 1200 respondenten. Wist u bijvoorbeeld dat 92% van de Belgen zijn brievenbus dagelijks opent? Of dat 93% In-Home Advertising bijhoudt? Wie interesse heeft, kan zicht krijgen op de volledige resultaten, zo wist Stéphane Verbrugge te melden.

Korte Pink aanbieding esprit aanbieding Outlet Collection Nederland Esprit Horloge Dames JurkLight Jurken UqSpzVM

  

“Mij bleef vooral bij dat mensen echt benieuwd zijn naar wat er in hun brievenbus zit”, antwoordde Henny Van Gerwen, Head of Direct Marketing bij BBDO, toen we ‘m om een reactie vroegen. “Het is een zeer bijzonder momentum. Je bent nieuwsgierig naar de brieven en mailings die je in je bus zal vinden. Die boodschap moet Welcome Media absoluut uitdragen naar de bureaus. Zodat zij de juiste creatieve manier vinden om mensen te triggeren om de envelop te openen. Dan pas kan je als merk impact creëren.”

 

Welcome Media is geboren…

 

    

    

 

 

guess Outlet Black Portemonnees Dames Guess winkel IsabeauPortemonnee guess Online 5q34ARjL

 

 

Laurenkleding Th342f003 Zonnebril ralph Heren g11 collectie VentureOutdoorjas Lauren Rood ralph 6v7gfybY
Bart Lombaerts

Jas Low star G Wardour Jeans Outlet Dames 3d Star g g modellen Stretch Outlet Davin BoyfriendJeans bYgvm6f7yI

Blijf op de hoogte van de meest recente cases en insights rond In-Home Advertising.

Schrijf je in op de bpost media nieuwsbrief. Laurenkleding Th342f003 Zonnebril ralph Heren g11 collectie VentureOutdoorjas Lauren Rood ralph 6v7gfybY

Schrijf je nu in