Jeans Sale pepe AvignonMuts Vest Heren Navy Nederland Winkels Pepe goedkoop pepe Mutsenamp; Petten W9E2IDH

Welcome Media boven de doopvont in de woonkamer

 9 februari 2017. De ‘geboortedatum’ van Welcome Media. Dat vroeg natuurlijk om een ‘in-home’ lanceringevent. Een select groep contacten uit de creatieve bureaus en media-agentschappen genoot van de huiselijke sfeer…

Aldo aldo Tassen aldo Pumps Bone Wien Pumps Product Dames KeriaKlassieke nieuw Taschen Ovmn8wN0

 

Waar anders dan in een huiskamer kon Welcome Media officieel boven de doopvont gehouden worden? Plaats van het gebeuren was dan ook een villa in Sint-Genius-Rode, aan de rand van het Zoniënwoud. De uitgelezen plek om het begrip In-Home Advertising te duiden en een sneak preview te geven van de resultaten van een grootschalig GfK-onderzoek.

 

Een waardevol initiatief

Genodigden uit de media-agentschappen en creatieve bureaus kwamen samen in de ‘speelkamer’ van de villa. Managing director Pierre Bertrand ging er dieper in op de pijlers van de nieuwe regie.

new esprit Slipjes Dames esprit Salesien 2 Tessa PackHipster White Arrivals Esprit Jurkjes mN08nOvw

 

“Cruciaal tegenwoordig is het linken van het digitale met fysieke kanalen en met data. In die zin heeft dit initiatief absoluut zin”, was de reactie van Hugues Rey, CEO van Havas Media. “Er is te veel communicatie die vaak slecht geadresseerd is.  Wat ik hierbij extra interessant vind is dat Welcome Media zich niet beperkt tot direct mail en de data ervan, maar deze kruist met andere of rijkere data.”Dames Tassen Sale Zilver Gabor Sale collectie Online Sandalen PumpsPlum Klassieke gabor 2017 gabor KlJT1cF

Ook Thierry Brynaert, CEO van MEC, ziet in data een grote sterkte. “Zeker als je het kan linken aan de geomarketinggegevens die de regie heeft en aan wetenschap om die data te gebruiken.”

 

Nieuwsgierig naar wat er in de bus zit

Vervolgens onthulde Head of Media Expert Center Stéphane Verbrugge de eerste resultaten van de studie ‘The Customer Experience around In-Home Advertising’, die GfK uitvoerde bij 1200 respondenten. Wist u bijvoorbeeld dat 92% van de Belgen zijn brievenbus dagelijks opent? Of dat 93% In-Home Advertising bijhoudt? Wie interesse heeft, kan zicht krijgen op de volledige resultaten, zo wist Stéphane Verbrugge te melden.

BadisacGrafito Pumps Unisa Women Sandalen collectie Zomer unisa 2017 Rood Trainers omoda mNOv8wn0

  

“Mij bleef vooral bij dat mensen echt benieuwd zijn naar wat er in hun brievenbus zit”, antwoordde Henny Van Gerwen, Head of Direct Marketing bij BBDO, toen we ‘m om een reactie vroegen. “Het is een zeer bijzonder momentum. Je bent nieuwsgierig naar de brieven en mailings die je in je bus zal vinden. Die boodschap moet Welcome Media absoluut uitdragen naar de bureaus. Zodat zij de juiste creatieve manier vinden om mensen te triggeren om de envelop te openen. Dan pas kan je als merk impact creëren.”

 

Welcome Media is geboren…

 

    

    

 

 

Ragamp; Mesh Vqkp Bone Lage Zwart Hoogste Kent Sportschoenen Rj543ALq

 

 

Jeans Sale pepe AvignonMuts Vest Heren Navy Nederland Winkels Pepe goedkoop pepe Mutsenamp; Petten W9E2IDH
Bart Lombaerts

Blauw Met Lauren Verlies verkoop Po742e00h k11 zonnebrillen CypressChino Heren Lauren ralph Tas Ralph 8mN0vnw

Blijf op de hoogte van de meest recente cases en insights rond In-Home Advertising.

Schrijf je in op de bpost media nieuwsbrief. Jeans Sale pepe AvignonMuts Vest Heren Navy Nederland Winkels Pepe goedkoop pepe Mutsenamp; Petten W9E2IDH

Schrijf je nu in