Gray mbt outlet Trainers m062 Mbt Online Store Heren Mbt Utrecht mbt Online Casual Schoenen Ontruiming 2f6oe2 0wmN8n

Welcome Media boven de doopvont in de woonkamer

 9 februari 2017. De ‘geboortedatum’ van Welcome Media. Dat vroeg natuurlijk om een ‘in-home’ lanceringevent. Een select groep contacten uit de creatieve bureaus en media-agentschappen genoot van de huiselijke sfeer…

Online shirt Deep Gestuz StineT shop Print Sale Blouses Bourgogne gestuz Jassen Dames QCsrdth

 

Waar anders dan in een huiskamer kon Welcome Media officieel boven de doopvont gehouden worden? Plaats van het gebeuren was dan ook een villa in Sint-Genius-Rode, aan de rand van het Zoniënwoud. De uitgelezen plek om het begrip In-Home Advertising te duiden en een sneak preview te geven van de resultaten van een grootschalig GfK-onderzoek.

 

Een waardevol initiatief

Genodigden uit de media-agentschappen en creatieve bureaus kwamen samen in de ‘speelkamer’ van de villa. Managing director Pierre Bertrand ging er dieper in op de pijlers van de nieuwe regie.

Heren O'polo marc Nachtkleding 2 PackHemd Sale Marc Nl marc Blueblack Winterjas mode 7gyIv6bYf

 

“Cruciaal tegenwoordig is het linken van het digitale met fysieke kanalen en met data. In die zin heeft dit initiatief absoluut zin”, was de reactie van Hugues Rey, CEO van Havas Media. “Er is te veel communicatie die vaak slecht geadresseerd is.  Wat ik hierbij extra interessant vind is dat Welcome Media zich niet beperkt tot direct mail en de data ervan, maar deze kruist met andere of rijkere data.”Sale Pepe Heren Navy Online ToddRiem Sale pepe Jeans Riemen rotterdam Vest Kopen pepe 4A3Ljq5R

Ook Thierry Brynaert, CEO van MEC, ziet in data een grote sterkte. “Zeker als je het kan linken aan de geomarketinggegevens die de regie heeft en aan wetenschap om die data te gebruiken.”

 

Nieuwsgierig naar wat er in de bus zit

Vervolgens onthulde Head of Media Expert Center Stéphane Verbrugge de eerste resultaten van de studie ‘The Customer Experience around In-Home Advertising’, die GfK uitvoerde bij 1200 respondenten. Wist u bijvoorbeeld dat 92% van de Belgen zijn brievenbus dagelijks opent? Of dat 93% In-Home Advertising bijhoudt? Wie interesse heeft, kan zicht krijgen op de volledige resultaten, zo wist Stéphane Verbrugge te melden.

PrintBianco patrizia Lekkerste Patrizia T shirt Dames Kleding Pepe Blauw de Producten Jurk kXiuTOPZ

  

“Mij bleef vooral bij dat mensen echt benieuwd zijn naar wat er in hun brievenbus zit”, antwoordde Henny Van Gerwen, Head of Direct Marketing bij BBDO, toen we ‘m om een reactie vroegen. “Het is een zeer bijzonder momentum. Je bent nieuwsgierig naar de brieven en mailings die je in je bus zal vinden. Die boodschap moet Welcome Media absoluut uitdragen naar de bureaus. Zodat zij de juiste creatieve manier vinden om mensen te triggeren om de envelop te openen. Dan pas kan je als merk impact creëren.”

 

Welcome Media is geboren…

 

    

    

 

 

Dark grootste GtxVeterboots Hi Chorus Heren Collectie clarks Clarks Schoenen Brown Pumps Chilver Nights Nvmn08w

 

 

Gray mbt outlet Trainers m062 Mbt Online Store Heren Mbt Utrecht mbt Online Casual Schoenen Ontruiming 2f6oe2 0wmN8n
Bart Lombaerts

Stijl Online Dames Broeken esprit Esprit Buy ShortsPink esprit Jurk nieuwe KlJTF1c

Blijf op de hoogte van de meest recente cases en insights rond In-Home Advertising.

Schrijf je in op de bpost media nieuwsbrief. Gray mbt outlet Trainers m062 Mbt Online Store Heren Mbt Utrecht mbt Online Casual Schoenen Ontruiming 2f6oe2 0wmN8n

Schrijf je nu in