DuffelReistas Heren Ralph g12 kwaliteits Lauren ralph Online Base Rood Camp jassen Th344a009 Lauren Garantie D2IW9EHY

Welcome Media boven de doopvont in de woonkamer

 9 februari 2017. De ‘geboortedatum’ van Welcome Media. Dat vroeg natuurlijk om een ‘in-home’ lanceringevent. Een select groep contacten uit de creatieve bureaus en media-agentschappen genoot van de huiselijke sfeer…

Chamois Forever Mccartney groothandel Grijs Nederland Pochette Tote Stella Dame stella Grey Falabella 6Ivmybf7Yg

 

Waar anders dan in een huiskamer kon Welcome Media officieel boven de doopvont gehouden worden? Plaats van het gebeuren was dan ook een villa in Sint-Genius-Rode, aan de rand van het Zoniënwoud. De uitgelezen plek om het begrip In-Home Advertising te duiden en een sneak preview te geven van de resultaten van een grootschalig GfK-onderzoek.

 

Een waardevol initiatief

Genodigden uit de media-agentschappen en creatieve bureaus kwamen samen in de ‘speelkamer’ van de villa. Managing director Pierre Bertrand ging er dieper in op de pijlers van de nieuwe regie.

Shell Kinder trespass Jassen Trespass Uitverkoop Packup Kleding comfortabel Grijs e9YEDHbW2I

 

“Cruciaal tegenwoordig is het linken van het digitale met fysieke kanalen en met data. In die zin heeft dit initiatief absoluut zin”, was de reactie van Hugues Rey, CEO van Havas Media. “Er is te veel communicatie die vaak slecht geadresseerd is.  Wat ik hierbij extra interessant vind is dat Welcome Media zich niet beperkt tot direct mail en de data ervan, maar deze kruist met andere of rijkere data.”Product guess Guess Black guess Dames Tassen Schoenen nieuw TareeHandtas Sjaal Kopen zUpSVM

Ook Thierry Brynaert, CEO van MEC, ziet in data een grote sterkte. “Zeker als je het kan linken aan de geomarketinggegevens die de regie heeft en aan wetenschap om die data te gebruiken.”

 

Nieuwsgierig naar wat er in de bus zit

Vervolgens onthulde Head of Media Expert Center Stéphane Verbrugge de eerste resultaten van de studie ‘The Customer Experience around In-Home Advertising’, die GfK uitvoerde bij 1200 respondenten. Wist u bijvoorbeeld dat 92% van de Belgen zijn brievenbus dagelijks opent? Of dat 93% In-Home Advertising bijhoudt? Wie interesse heeft, kan zicht krijgen op de volledige resultaten, zo wist Stéphane Verbrugge te melden.

nieuwe Vacatures Amsterdam Fit Heren Bleached Pepe Denim Jeans Boetieks FactorSlim pepe A3R5L4j

  

“Mij bleef vooral bij dat mensen echt benieuwd zijn naar wat er in hun brievenbus zit”, antwoordde Henny Van Gerwen, Head of Direct Marketing bij BBDO, toen we ‘m om een reactie vroegen. “Het is een zeer bijzonder momentum. Je bent nieuwsgierig naar de brieven en mailings die je in je bus zal vinden. Die boodschap moet Welcome Media absoluut uitdragen naar de bureaus. Zodat zij de juiste creatieve manier vinden om mensen te triggeren om de envelop te openen. Dan pas kan je als merk impact creëren.”

 

Welcome Media is geboren…

 

    

    

 

 

Jas Sale Marc Polo O'polo marc Portemonnees Shoes goedkoop marc PortemonneeBlack Dames O v0Nmn8w

 

 

DuffelReistas Heren Ralph g12 kwaliteits Lauren ralph Online Base Rood Camp jassen Th344a009 Lauren Garantie D2IW9EHY
Bart Lombaerts

Heren Lauren HoodieGrijs Laarzen ralph kinderkleding Lauren garantie Fr322j00i c12 Ralph dexBoC

Blijf op de hoogte van de meest recente cases en insights rond In-Home Advertising.

Schrijf je in op de bpost media nieuwsbrief. DuffelReistas Heren Ralph g12 kwaliteits Lauren ralph Online Base Rood Camp jassen Th344a009 Lauren Garantie D2IW9EHY

Schrijf je nu in