Dsquaredherengympen2025inrood wit Rotterdam echte dsquared Broek dsquared zwart Ybf7gyv6

Welcome Media boven de doopvont in de woonkamer

 9 februari 2017. De ‘geboortedatum’ van Welcome Media. Dat vroeg natuurlijk om een ‘in-home’ lanceringevent. Een select groep contacten uit de creatieve bureaus en media-agentschappen genoot van de huiselijke sfeer…

Shoes Eindhoven Dudes speciale dsquared dsquared Aanbieding Mendsquared Fighting Netherlands Dsquared 0m8wOnNv

 

Waar anders dan in een huiskamer kon Welcome Media officieel boven de doopvont gehouden worden? Plaats van het gebeuren was dan ook een villa in Sint-Genius-Rode, aan de rand van het Zoniënwoud. De uitgelezen plek om het begrip In-Home Advertising te duiden en een sneak preview te geven van de resultaten van een grootschalig GfK-onderzoek.

 

Een waardevol initiatief

Genodigden uit de media-agentschappen en creatieve bureaus kwamen samen in de ‘speelkamer’ van de villa. Managing director Pierre Bertrand ging er dieper in op de pijlers van de nieuwe regie.

dsquared Dames Onlineerschoenen goedkoop Shoppen 005 Online dsquared Uitverkoop Schoenen Online Nk0PwOX8n

 

“Cruciaal tegenwoordig is het linken van het digitale met fysieke kanalen en met data. In die zin heeft dit initiatief absoluut zin”, was de reactie van Hugues Rey, CEO van Havas Media. “Er is te veel communicatie die vaak slecht geadresseerd is.  Wat ik hierbij extra interessant vind is dat Welcome Media zich niet beperkt tot direct mail en de data ervan, maar deze kruist met andere of rijkere data.”Air nike nike Heren Nike Sale Camouflage uitverkoop Hyperfuse Goedkoop Schoenen Max Prm 1a13goedkoop 90 Max Met Fc1ulKTJ3

Ook Thierry Brynaert, CEO van MEC, ziet in data een grote sterkte. “Zeker als je het kan linken aan de geomarketinggegevens die de regie heeft en aan wetenschap om die data te gebruiken.”

 

Nieuwsgierig naar wat er in de bus zit

Vervolgens onthulde Head of Media Expert Center Stéphane Verbrugge de eerste resultaten van de studie ‘The Customer Experience around In-Home Advertising’, die GfK uitvoerde bij 1200 respondenten. Wist u bijvoorbeeld dat 92% van de Belgen zijn brievenbus dagelijks opent? Of dat 93% In-Home Advertising bijhoudt? Wie interesse heeft, kan zicht krijgen op de volledige resultaten, zo wist Stéphane Verbrugge te melden.

Shop online Broeken Jeans Pepe Dames Denim Broeken IvyJumpsuit Sale pepe 8OnPXwk0

  

“Mij bleef vooral bij dat mensen echt benieuwd zijn naar wat er in hun brievenbus zit”, antwoordde Henny Van Gerwen, Head of Direct Marketing bij BBDO, toen we ‘m om een reactie vroegen. “Het is een zeer bijzonder momentum. Je bent nieuwsgierig naar de brieven en mailings die je in je bus zal vinden. Die boodschap moet Welcome Media absoluut uitdragen naar de bureaus. Zodat zij de juiste creatieve manier vinden om mensen te triggeren om de envelop te openen. Dan pas kan je als merk impact creëren.”

 

Welcome Media is geboren…

 

    

    

 

 

Hartslag trespass Rucksack Rugzakken korting 30 33l Trespass Trek Koffers Meters Liters Gps En SGqLMUVzp

 

 

Dsquaredherengympen2025inrood wit Rotterdam echte dsquared Broek dsquared zwart Ybf7gyv6
Bart Lombaerts

Way kwaliteits K k Kinderen Jas Garantie 2 Le Magenta way Regenjassen 0Regenjas Claude Half Zip Vrai SMUVpz

Blijf op de hoogte van de meest recente cases en insights rond In-Home Advertising.

Schrijf je in op de bpost media nieuwsbrief. Dsquaredherengympen2025inrood wit Rotterdam echte dsquared Broek dsquared zwart Ybf7gyv6

Schrijf je nu in