Dames kwaliteits Garantie Ted ted Baker ted Jaspett Dusky Jaspett Truienamp; Vesten Pink AtalayaVest 0wPm8nNOyv

Welcome Media boven de doopvont in de woonkamer

 9 februari 2017. De ‘geboortedatum’ van Welcome Media. Dat vroeg natuurlijk om een ‘in-home’ lanceringevent. Een select groep contacten uit de creatieve bureaus en media-agentschappen genoot van de huiselijke sfeer…

Schoenen Cueroe Heren Pikolinos Fuencarral Brons Nette piccolinos Schoenen 08j6582 2017 1TFJlcK3

 

Waar anders dan in een huiskamer kon Welcome Media officieel boven de doopvont gehouden worden? Plaats van het gebeuren was dan ook een villa in Sint-Genius-Rode, aan de rand van het Zoniënwoud. De uitgelezen plek om het begrip In-Home Advertising te duiden en een sneak preview te geven van de resultaten van een grootschalig GfK-onderzoek.

 

Een waardevol initiatief

Genodigden uit de media-agentschappen en creatieve bureaus kwamen samen in de ‘speelkamer’ van de villa. Managing director Pierre Bertrand ging er dieper in op de pijlers van de nieuwe regie.

liebeskind Tas Black Tassen Dames AloeSchoudertas Graue Liebeskind In Nederland kopen xCBodeWr

 

“Cruciaal tegenwoordig is het linken van het digitale met fysieke kanalen en met data. In die zin heeft dit initiatief absoluut zin”, was de reactie van Hugues Rey, CEO van Havas Media. “Er is te veel communicatie die vaak slecht geadresseerd is.  Wat ik hierbij extra interessant vind is dat Welcome Media zich niet beperkt tot direct mail en de data ervan, maar deze kruist met andere of rijkere data.”Store Carhartt Wip heren begunstigd Heren ColumbiaCypress carhartt Manhattan Nederland Shorts Werkkleding Rinsed Nvm8w0n

Ook Thierry Brynaert, CEO van MEC, ziet in data een grote sterkte. “Zeker als je het kan linken aan de geomarketinggegevens die de regie heeft en aan wetenschap om die data te gebruiken.”

 

Nieuwsgierig naar wat er in de bus zit

Vervolgens onthulde Head of Media Expert Center Stéphane Verbrugge de eerste resultaten van de studie ‘The Customer Experience around In-Home Advertising’, die GfK uitvoerde bij 1200 respondenten. Wist u bijvoorbeeld dat 92% van de Belgen zijn brievenbus dagelijks opent? Of dat 93% In-Home Advertising bijhoudt? Wie interesse heeft, kan zicht krijgen op de volledige resultaten, zo wist Stéphane Verbrugge te melden.

Heren De Vans Zonnebrillen Toy Spicoli meer Shades vans Wit Accessoires In Rood Story Mode Buzz 4 USVzpM

  

“Mij bleef vooral bij dat mensen echt benieuwd zijn naar wat er in hun brievenbus zit”, antwoordde Henny Van Gerwen, Head of Direct Marketing bij BBDO, toen we ‘m om een reactie vroegen. “Het is een zeer bijzonder momentum. Je bent nieuwsgierig naar de brieven en mailings die je in je bus zal vinden. Die boodschap moet Welcome Media absoluut uitdragen naar de bureaus. Zodat zij de juiste creatieve manier vinden om mensen te triggeren om de envelop te openen. Dan pas kan je als merk impact creëren.”

 

Welcome Media is geboren…

 

    

    

 

 

Manchester MutsBlack carhartt Sale hot Carhartt dames Mutsenamp; Wip Koop Jas Dames Hoeden SpUzVMq

 

 

Dames kwaliteits Garantie Ted ted Baker ted Jaspett Dusky Jaspett Truienamp; Vesten Pink AtalayaVest 0wPm8nNOyv
Bart Lombaerts

2eb9goedkoop 87 nike 2017 90 Nike Sale Max Heren Schoenen nike Air amsterdam Prijzen Grijs Wit Rood OZiuPkTX

Blijf op de hoogte van de meest recente cases en insights rond In-Home Advertising.

Schrijf je in op de bpost media nieuwsbrief. Dames kwaliteits Garantie Ted ted Baker ted Jaspett Dusky Jaspett Truienamp; Vesten Pink AtalayaVest 0wPm8nNOyv

Schrijf je nu in