BroomeT Dark Online Grey Dames Esprit esprit esprit Sale shirt Bh's Bh Shop Sale Webshop amsterdam Outlet 4cRLS35Aqj

Welcome Media boven de doopvont in de woonkamer

 9 februari 2017. De ‘geboortedatum’ van Welcome Media. Dat vroeg natuurlijk om een ‘in-home’ lanceringevent. Een select groep contacten uit de creatieve bureaus en media-agentschappen genoot van de huiselijke sfeer…

Antwerpen groothandel Overhemd guess guess Kleding Casual Heren Optic White Schoudertas Guess zVUpGqMS

 

Waar anders dan in een huiskamer kon Welcome Media officieel boven de doopvont gehouden worden? Plaats van het gebeuren was dan ook een villa in Sint-Genius-Rode, aan de rand van het Zoniënwoud. De uitgelezen plek om het begrip In-Home Advertising te duiden en een sneak preview te geven van de resultaten van een grootschalig GfK-onderzoek.

 

Een waardevol initiatief

Genodigden uit de media-agentschappen en creatieve bureaus kwamen samen in de ‘speelkamer’ van de villa. Managing director Pierre Bertrand ging er dieper in op de pijlers van de nieuwe regie.

Windy Dames Away Roxy promotie Nederland Jurken roxy Kleding Wit Fly Outlet 08nkwPNOX

 

“Cruciaal tegenwoordig is het linken van het digitale met fysieke kanalen en met data. In die zin heeft dit initiatief absoluut zin”, was de reactie van Hugues Rey, CEO van Havas Media. “Er is te veel communicatie die vaak slecht geadresseerd is.  Wat ik hierbij extra interessant vind is dat Welcome Media zich niet beperkt tot direct mail en de data ervan, maar deze kruist met andere of rijkere data.”Dames Kleding Korte de Way Broeken Wit Sweatshirts Lekkerste Back Producten toddler Roxy XikuwTOZP

Ook Thierry Brynaert, CEO van MEC, ziet in data een grote sterkte. “Zeker als je het kan linken aan de geomarketinggegevens die de regie heeft en aan wetenschap om die data te gebruiken.”

 

Nieuwsgierig naar wat er in de bus zit

Vervolgens onthulde Head of Media Expert Center Stéphane Verbrugge de eerste resultaten van de studie ‘The Customer Experience around In-Home Advertising’, die GfK uitvoerde bij 1200 respondenten. Wist u bijvoorbeeld dat 92% van de Belgen zijn brievenbus dagelijks opent? Of dat 93% In-Home Advertising bijhoudt? Wie interesse heeft, kan zicht krijgen op de volledige resultaten, zo wist Stéphane Verbrugge te melden.

Geel trespass Trespass Girls Blauw Sjaals Roze Kinder Kleding Hoeden Zwart Earwarmer Kourtney uitverkoop doerBCxW

  

“Mij bleef vooral bij dat mensen echt benieuwd zijn naar wat er in hun brievenbus zit”, antwoordde Henny Van Gerwen, Head of Direct Marketing bij BBDO, toen we ‘m om een reactie vroegen. “Het is een zeer bijzonder momentum. Je bent nieuwsgierig naar de brieven en mailings die je in je bus zal vinden. Die boodschap moet Welcome Media absoluut uitdragen naar de bureaus. Zodat zij de juiste creatieve manier vinden om mensen te triggeren om de envelop te openen. Dan pas kan je als merk impact creëren.”

 

Welcome Media is geboren…

 

    

    

 

 

hoge Noir Jurken Guess ShaylaJerseyjurk Tas Sale Kwaliteit Black guess guess Dames jet Gympen dCtQsrhx

 

 

BroomeT Dark Online Grey Dames Esprit esprit esprit Sale shirt Bh's Bh Shop Sale Webshop amsterdam Outlet 4cRLS35Aqj
Bart Lombaerts

penfield Korte White Rockwool goede Evanston Mens Kwaliteit Penfield T Mouwen Jacket T Shirt Shirts shirts EH29IWD

Blijf op de hoogte van de meest recente cases en insights rond In-Home Advertising.

Schrijf je in op de bpost media nieuwsbrief. BroomeT Dark Online Grey Dames Esprit esprit esprit Sale shirt Bh's Bh Shop Sale Webshop amsterdam Outlet 4cRLS35Aqj

Schrijf je nu in