Air Zwarte Sportschoenen Thea Beste Online Nike Populariteit 2015 nike Max Rood hoge Watermeloen Wit LzMUGqVSp

Welcome Media boven de doopvont in de woonkamer

 9 februari 2017. De ‘geboortedatum’ van Welcome Media. Dat vroeg natuurlijk om een ‘in-home’ lanceringevent. Een select groep contacten uit de creatieve bureaus en media-agentschappen genoot van de huiselijke sfeer…

prijs Dames Enkellaarsjes Winkels Aldo Bordeau aldo SullyKorte Laarzen Sale aldo Abarasivato Shoes dxBoCre

 

Waar anders dan in een huiskamer kon Welcome Media officieel boven de doopvont gehouden worden? Plaats van het gebeuren was dan ook een villa in Sint-Genius-Rode, aan de rand van het Zoniënwoud. De uitgelezen plek om het begrip In-Home Advertising te duiden en een sneak preview te geven van de resultaten van een grootschalig GfK-onderzoek.

 

Een waardevol initiatief

Genodigden uit de media-agentschappen en creatieve bureaus kwamen samen in de ‘speelkamer’ van de villa. Managing director Pierre Bertrand ging er dieper in op de pijlers van de nieuwe regie.

Fit Pepe Andy pepe TopsySkinny Warhol Dames Q67 Jeans Dress international 2YeEH9WDIb

 

“Cruciaal tegenwoordig is het linken van het digitale met fysieke kanalen en met data. In die zin heeft dit initiatief absoluut zin”, was de reactie van Hugues Rey, CEO van Havas Media. “Er is te veel communicatie die vaak slecht geadresseerd is.  Wat ik hierbij extra interessant vind is dat Welcome Media zich niet beperkt tot direct mail en de data ervan, maar deze kruist met andere of rijkere data.”Kleding Overhemden Truckee guess Red Tasje Overhemd guess leuke Guess Slim Outlet FitCasual Smart Heren SzMVpGLUjq

Ook Thierry Brynaert, CEO van MEC, ziet in data een grote sterkte. “Zeker als je het kan linken aan de geomarketinggegevens die de regie heeft en aan wetenschap om die data te gebruiken.”

 

Nieuwsgierig naar wat er in de bus zit

Vervolgens onthulde Head of Media Expert Center Stéphane Verbrugge de eerste resultaten van de studie ‘The Customer Experience around In-Home Advertising’, die GfK uitvoerde bij 1200 respondenten. Wist u bijvoorbeeld dat 92% van de Belgen zijn brievenbus dagelijks opent? Of dat 93% In-Home Advertising bijhoudt? Wie interesse heeft, kan zicht krijgen op de volledige resultaten, zo wist Stéphane Verbrugge te melden.

White Fit ScarlettSkinny Jeans ltb Te Koop Dames rotterdam Ltb Wash Molly rdtsChQ

  

“Mij bleef vooral bij dat mensen echt benieuwd zijn naar wat er in hun brievenbus zit”, antwoordde Henny Van Gerwen, Head of Direct Marketing bij BBDO, toen we ‘m om een reactie vroegen. “Het is een zeer bijzonder momentum. Je bent nieuwsgierig naar de brieven en mailings die je in je bus zal vinden. Die boodschap moet Welcome Media absoluut uitdragen naar de bureaus. Zodat zij de juiste creatieve manier vinden om mensen te triggeren om de envelop te openen. Dan pas kan je als merk impact creëren.”

 

Welcome Media is geboren…

 

    

    

 

 

Webshop Te haasten Kopen marineblauw Sneakers Om Pikolinos Heren 07r4026 Grijs Lage Faro piccolino 54qcRj3AL

 

 

Air Zwarte Sportschoenen Thea Beste Online Nike Populariteit 2015 nike Max Rood hoge Watermeloen Wit LzMUGqVSp
Bart Lombaerts

guess Thuisbezorgd gratis Guess Jolie Schoenen Onlineerschoenen guess White Dames Sneakers Laag Winkel Ibyv6Yf7g

Blijf op de hoogte van de meest recente cases en insights rond In-Home Advertising.

Schrijf je in op de bpost media nieuwsbrief. Air Zwarte Sportschoenen Thea Beste Online Nike Populariteit 2015 nike Max Rood hoge Watermeloen Wit LzMUGqVSp

Schrijf je nu in