700 Wit Mannen Voor Adidas Schoenen Max Producten Originals de Loopschoenen Air Lekkerste Rode Goedkoop nike Zx 0mv8wNn

Welcome Media boven de doopvont in de woonkamer

 9 februari 2017. De ‘geboortedatum’ van Welcome Media. Dat vroeg natuurlijk om een ‘in-home’ lanceringevent. Een select groep contacten uit de creatieve bureaus en media-agentschappen genoot van de huiselijke sfeer…

Bikini's Assortiment Outlet Top Roze groot Esprit BeachBikini esprit Jurk Cherry Red Dames esprit Flamenco 91 sChdtQrx

 

Waar anders dan in een huiskamer kon Welcome Media officieel boven de doopvont gehouden worden? Plaats van het gebeuren was dan ook een villa in Sint-Genius-Rode, aan de rand van het Zoniënwoud. De uitgelezen plek om het begrip In-Home Advertising te duiden en een sneak preview te geven van de resultaten van een grootschalig GfK-onderzoek.

 

Een waardevol initiatief

Genodigden uit de media-agentschappen en creatieve bureaus kwamen samen in de ‘speelkamer’ van de villa. Managing director Pierre Bertrand ging er dieper in op de pijlers van de nieuwe regie.

rosso pinko Jurken LorraineGebreide Bestellen Pinko bianco prijzen pinko Dames Jurk Winkel Blu Online rCWQxBdoeE

 

“Cruciaal tegenwoordig is het linken van het digitale met fysieke kanalen en met data. In die zin heeft dit initiatief absoluut zin”, was de reactie van Hugues Rey, CEO van Havas Media. “Er is te veel communicatie die vaak slecht geadresseerd is.  Wat ik hierbij extra interessant vind is dat Welcome Media zich niet beperkt tot direct mail en de data ervan, maar deze kruist met andere of rijkere data.”SoftshelljasZwart Aanbieding Zwembroek ralph ralph Dames Online Th341g006 q11 Lauren shop TlFK1J5uc3

Ook Thierry Brynaert, CEO van MEC, ziet in data een grote sterkte. “Zeker als je het kan linken aan de geomarketinggegevens die de regie heeft en aan wetenschap om die data te gebruiken.”

 

Nieuwsgierig naar wat er in de bus zit

Vervolgens onthulde Head of Media Expert Center Stéphane Verbrugge de eerste resultaten van de studie ‘The Customer Experience around In-Home Advertising’, die GfK uitvoerde bij 1200 respondenten. Wist u bijvoorbeeld dat 92% van de Belgen zijn brievenbus dagelijks opent? Of dat 93% In-Home Advertising bijhoudt? Wie interesse heeft, kan zicht krijgen op de volledige resultaten, zo wist Stéphane Verbrugge te melden.

Byron guess Black Dames nieuwste Heuptas Schoenen guess Guess Modellen Online Hoge Hakken ZOiPTwkXu

  

“Mij bleef vooral bij dat mensen echt benieuwd zijn naar wat er in hun brievenbus zit”, antwoordde Henny Van Gerwen, Head of Direct Marketing bij BBDO, toen we ‘m om een reactie vroegen. “Het is een zeer bijzonder momentum. Je bent nieuwsgierig naar de brieven en mailings die je in je bus zal vinden. Die boodschap moet Welcome Media absoluut uitdragen naar de bureaus. Zodat zij de juiste creatieve manier vinden om mensen te triggeren om de envelop te openen. Dan pas kan je als merk impact creëren.”

 

Welcome Media is geboren…

 

    

    

 

 

Vans Zwart Wit Skool Authentic beperkte Sneakers Schoenen vans Hoog Tijd Heren Promotie Old Pn08OkwX

 

 

700 Wit Mannen Voor Adidas Schoenen Max Producten Originals de Loopschoenen Air Lekkerste Rode Goedkoop nike Zx 0mv8wNn
Bart Lombaerts

Wit Lak Retour Blue gabor gratis Gabor Dames SandalenPacific Veterschoen gabor BxoWdeQrC

Blijf op de hoogte van de meest recente cases en insights rond In-Home Advertising.

Schrijf je in op de bpost media nieuwsbrief. 700 Wit Mannen Voor Adidas Schoenen Max Producten Originals de Loopschoenen Air Lekkerste Rode Goedkoop nike Zx 0mv8wNn

Schrijf je nu in